Vitaminen & Mineralen

Bij Vita Cura kunt u een uitgebreid scala aan voedingssupplementen vinden waaronder kwaliteitsmerken als Solgar, Essential Organics, Vitals, Royal Green, Vitalize, Orthica, AOV, Bonusan, Pharma Nord, Bloem, Springfield en NOW. Naast deze merken verkopen we bovendien ons Vita Cura huismerk.

Ons streven is een zo puur en natuurlijk mogelijk aanbod aan voedingssupplementen van de beste kwaliteit.

Wilt u wat tekorten aanvullen? Of juist uw dagelijkse hoeveelheid vitaminen en nutriënten op peil houden of uw gezondheid een extra boost geven? Wij adviseren u graag bij uw keuze welk supplement het beste bij u past!

Uitgelichte merken

bloem

Solgar

Solgar is een toonaangevend merk in voedingssupplementen. Wetenschap, innovatie en kwaliteit vormen de basis van de fundering.

Een wetenschappelijk team van experts op het gebied van voeding en gezondheid is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de hoogwaardige formules.

Solgar geeft de garantie dat elk product uitgebreid is gecontroleerd op zuiverheid, werkzaamheid, stabiliteit en veiligheid.

vita cura

Huismerk Vita Cura

We zijn erg trots op ons eigen merk voedingssupplementen. We bieden hiermee een mooi product met goede kwaliteit voor een leuke prijs. De producten zijn vrij van gluten, soja, lactose, suiker, allergenen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en bijna alle producten zijn tevens geschikt voor vegetariërs.

bloem

Essential Organics

Essential Organics biedt voedingssupplementen met een afgestemde dosering en zonder overbodige toevoegingen. Puur voor jou!

De supplementen bevatten nutrienten in de meest optimaal opneembare vorm, met groente-en fruitextracten voor een betere opname en in een volledig plantaardige (tapioca) capsule met alleen rijst als hulpstof.

bloem

Vitals

Vitals levert hoogwaardige voedings- supplementen en ontwikkelt steeds meer biologische producten, waaronder een vitamine C (uit amla fruit) en een vitamine D (uit biologische paddestoelen). De actieve ingrediënten van biologische voedings- supplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens.

Share This