Natuurlijke cosmetica

Ons topmerk Esse is 100% natuurlijk, biologisch, ecocert, fairtrade, vegan, dierproefvrij en duurzaam. In onze salon bieden wij diverse behandelingen aan en kunt u aan den lijve ondervinden hoe heerlijk het is om een behandeling met Esse Organic Skincare te krijgen!

Bij Vita Cura hebben we een breed scala aan natuurlijke cosmetica, zoals natuurlijke haarverzorging, mondverzorging, deodorants, zepen, natuurlijke make-up van Benecos en diverse merken bio / eco / natuurlijke lichaams- en gezichtsverzorging (Esse, Weleda, Zarqa, NeoBio, Earth Line, Sea Line, Volatile).

Uitgelichte merken

bloem

Esse Organic Skincare

De gezichtsverzorgings-producten van Esse zijn 100% natuurlijk, biologisch, ecocert, fairtrade, vegan, dierproefvrij en duurzaam.

In onze schoonheidssalon kunt u van een behandeling met Esse genieten! 

 

bloem

Earth Line

De natuurcosmetica van Earth·line is milieuvriendelijk geproduceerd, bestaat uitsluitend uit 100% natuurzuivere, biologische ingrediënten (BDIH gekeurd) en is dierproefvrij, ‘gifvrij’, allergie getest en vrij van parabenen, paraffine, kleurstoffen en parfum.

Earth·line omvat dagelijkse verzorgingsproducten voor de jonge tot de oudere huid.

 

 

bloem

Weleda

Weleda werkt vanuit een antroposofisch oogpunt met 100% natuurlijke ingrediënten die op een biodynamische duurzame wijze worden geteeld en verwerkt. De gezondheid en het welzijn van mens en natuur staan voorop bij Weleda. Dit weerspiegelt zich in de kwaliteit en puurheid van de verzorgingsproducten en geneesmiddelen van Weleda.

Naast een uitgebreide lichaams-, gezichts- en mondverzorging hebben we uiteraard ook de baby verzorgingslijn in huis! 

Share This