Dieet- en sportvoeding

Als sporter kan je vaak wel wat ondersteuning gebruiken, voor de opbouw van je spieren of voor bijvoorbeeld spierherstel. Veel gebruikte vormen van sportvoeding zijn whey proteine poeder, voedingssupplementen (zie ook Vitaminen & Mineralen) en creatine.

Naast merken zoals XXL Nutrition en Royal Green, hebben we ook een hele mooie collectie 100% biologische wei proteine concentraat poeder van het merk Mattisson. Tegenwoordig is het Mattisson assortiment uitgebreid met diverse alternatieve vormen proteine, zoals wei proteine concentraat gemaakt van schapen- en geitenmelk en diverse plantaardige proteine zoals amandel, zonnebloem, hennep, erwten, rijst, soja, pompoenpitten en chia proteine poeder.

Whey proteine poeder kan ook een zeer waardevolle bijdrage leveren aan een afslankdieet. Ook aanpassingen in de voeding zoals het verminderen van de intake van snelle koolhydraten en het vervangen hiervan door voeding met een lagere GI (glycemische index) kan hierbij helpen.

Bij Vita Cura kunt u terecht voor al uw dieet- en sportvoeding!

Uitgelichte merken

bloem

XXL Nutrition

XXL Nutrition poeder is een merk met een goede kwaliteit eiwitpoeder voor de sporter en als ondersteuning bij diverse diëten. Verkrijgbaar in de smaken vanille, aardbei, chocolade, kokos en banaan.

bloem

Mattisson Wei Proteine poeder

Deze mooie lijn met 100% biologische wei proteine concentraat poeder  is verijgbaar in de smaken neutraal, vanille, aardbei en chocolade en bevatten geen toegevoegde suikers of kunstmatige toevoegingen.

Door het hoge eiwitgehalte is het zeer
geschikt voor sporters en mensen met een actieve levensstijl.

Eiwitten dragen
bij aan de opbouw, instandhouding en herstel van spieren.

bloem

Mattisson plantaardige proteine

De plantaardige proteine producten van Mattisson (gemaakt van amandel, zonnebloempitten, hennepzaden, erwten, rijst, soja, pompoenpitten en chiazaden) zijn goede vervangers van (dierlijke) eiwitbronnen zoals Wei proteïnen.

Share This