Glutenvrij

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan glutenvrije producten! Denk aan brood, koekjes, pasta, muesli, diverse melen enz enz. Ook het lekkerste glutenvrije brood in Nederland (Genius) hebben wij ruim op voorraad in de vriezer. Vriesvers hebben wij ook producten als gebak, bladerdeeg, pizza, lasagna, frikadellen, kroketten, bitterballen, visticks en ijsjes.

Uitgelichte merken

bloem

Le Bonbon Franc

De heerlijke bakmixen van Le Bonbon Franc zijn bio, glutenvrij, suikervrij en vegan!

Willie Wortelcake (ook vegan te maken zonder ei), Feel Good Brownies en de glutenvrije en koolhydraatarme bio  broodmix: Easy Bread. Dit heerlijke brood past ook in een Ketogeen, Paleo, Gaps en orthomoleculair voedingspatroon.

  bloem

  Lisa's Choice

  Lisa’s Choice heeft meer 60 verschillende producten. De producten zijn samen met een ervaren bio-bakker en voedingsdeskundige ontwikkeld vanuit een aantal uitgangspunten: Het moet echt lekker smaken, het moet gecertificeerd biologisch zijn, zonder additieven en E-nummers, met geen of zo min mogelijk suiker. En last but not least natuurlijk gecertificeerd Glutenvrij!

  bloem

  Consenza

  Consenza biedt een breed assortiment van heerlijke glutenvrije producten voor elk moment van de dag. Producten die niet alleen de juiste ingrediënten bevatten maar er ook lekker uitzien en prima smaken! Van bitterballen tot appelpunten!

  Zie ook www.consenza.nl voor alle exacte ingredienten en allergie informatie.

  Share This